Romek Kosenkranius: Mul küll ei ole masendust peal

Romek Kosenkranius
, Pärnu linnapea
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romek Kosenkranius.
Romek Kosenkranius. Foto: Pärnu linnavalitsus

Lugesin üleeilset Urmas Hännile üllitist – ei saa mitte vaiki olla. Arvamus valimisliidust on igaühe enda oma, aga kui vehitakse (pahatahtlikult või teadmatusest?) lausa valedega, peab kahjuks reageerima.

Esiteks asutasime Toomasega (Toomas Kivimägi, toim) valimisliidu TKVL (Toomas Kivimägi valimisliit, toim) 2009. aastal ja see eksisteerib selle valitsemisperioodi lõpuni ehk 15. oktoobrini. Mina ja paljud TKVLi liikmed kuuluvad ühtlasi valimisliitu Pärnu Ühendab ja kahte valimisliitu kuuluda pole keelatud.

Küll ei saa valimistel osaleda kahe valimisliiduga ja seetõttu tuleb valimisliidu nime vahetada. Ehk üks nimi riiulile ja teine valimistele, aga sisu jääb samaks. Seda enam, et eelmise valimisliidu nime omanik astus 2014. aastal erakonda ja juhib selle erakonna nimekirja kohalikel valimistel. Valimisliit Pärnu Ühendab asutati 2016. aasta detsembris ja registreeriti augustis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles