Keskerakonna juhatus hakkab valimisliitudes kandideerijaid välja heitma (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olga Ivanova ja Edgar Savisaare pressikonverents Swissotelis.
Olga Ivanova ja Edgar Savisaare pressikonverents Swissotelis. Foto: Erik Prozes

Keskerakonna juhatus hakkab esmaspäeval arutama teiste parteide ja valimisliitude nimekirjades kandideerivate keskerakondlaste erakonnast välja heitmist.

Nimekirjad said avalikuks ja esmaspäevaks teeme selgeks, kes millises nimekirjas kandideerivad, ütles reedel BNS-ile Keskerakonna pressiesindaja Andre Hanimägi.

«On erakonna volikogu otsus ja juhatuse varasem otsus, et Keskerakonna liikmed ei tohi valimisliitudes kandideerida. Ja need otsused on täitmiseks,» sõnas Hanimägi. «Teeme selgeks, kes need inimesed on, kes kandudeerivad valimisliitudes ja juhatus arutab ning vaatame mis neist saab. Oma osa on ka piirkondadel ja osakondadel, aga kindlasti ütleb lõppsõna juhatus.»

Erakonna juhid on öelnud, et kõik teistes nimekirjades kandideerivad keskerakondlased peavad parteist lahkuma. Erand tehakse vaid Keskerakonna kauaaegsele esimehele Edgar Savisaarele.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles