Kuidas kaotada kaalu, järgides ühteainsat nõuannet?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Stockholmhealth.com

Näen igal hommikul kaalule astudes, et kaal langeb edasi. See tekitab sellist positiivset hasarti, mida ma soovin kõigile!ütleb Raimon (43). Loe allpool intervjuud Raimoniga ja saad teada, kuidas tal õnnestus kaotada 29 üleliigset kilo.

Milline oli sinu varasem salenemiskogemus?

Veel suvel kaalusin ma 130 kilo, mul oli raske kingapaelu kinni siduda! Olin palju mõelnud dieedi alustamisele, aga ma ei võtnud end kuidagi kokku – saledast kehast ja tervisest rohkem meeldis mulle hästi süüa! Kuna ma ei söönud iga päev hommikusööki ja lõunaks olid mul mingid kiired snäkid, siis oli tõsisem söögikord tavaliselt õhtul kella 21 ajal – siis ma sõin end tavaliselt üle ja läksin magama. Ma ei olnud mingit dieeti proovinud, küll aga olin katsetanud tulutult paljusid salenemistablette. Pereliikmed õhutasid mind, et hakkaksin kaalu langetamiseks midagi tegema, kuid see tekitas ainult vastumeelsust. Leian, et dieedini peab jõudma ise, endale teadvustades, ainult siis tulevad saavutused! Salenemine algab peast!

Mida Sa tegid, et end vormi saada?

Sain inspiratsiooni reaalsest eeskujust – üks tuttav salenes Stockholmi dieediga. Olin väga üllatunud, kui ma teda üle hulga aja kohtasin – ta ei olnud mitte ainult kõhnem, vaid ka noorema ja sportlikuma välimusega! Just tema rääkiski mulle sellest dieedist. Sain aru, et see on võimalus, kuidas tõepoolest saleneda garantiiga, ning otsustasin registreeruda!

Kuidas õnnestus kava järgida?

Töö tõttu hakkasin toitumiskava täitma alles nädal pärast registreerumist. Selles kavas ei ole midagi sellist, mida oleks raske järgida! Kõik on hästi läbi mõeldud ja tasakaalustatud, tooted on kergesti kättesaadavad ja nende ostmisele ei ole tarvis kulutada kosmilisi summasid. Eriti meeldis mulle see, et minu kavas olid söögikorrad sageli – nii ei ole ma end kordagi näljasena tundnud. Muidugi olid esimesed päevad raskemad, sest pidin end sundima hommikust sööma ja ma ei olnud sellega harjunud. Kuid paari päeva jooksul organism kohanes ja ma hakkasin täheldama esimesi positiivseid tulemusi! 

/ StockholmHealth.com
/ StockholmHealth.com Foto: Stockholmhealth.com

Millised olid esimesed tulemused?

Esimesi meeldivaid muutusi nägin teisel päeval kaalule astudes – olin paar kilo kergem. Sellest ajast peale näen endiselt igal hommikul kaalule astudes, et kaal langeb edasi. See tekitab sellist positiivset hasarti, mida ma soovin kõigile!

Mitmest kilost oled sa Stockholmi dieediga vabanenud?

Dieedi algusest kuni tänase päevani olen ma vabanenud 29 kilost.

Mida soovitaksid teistele, kes tahavad ka saleneda?

Kõigile, kellel on probleeme ülekaaluga, soovitan ma Stockholmi dieeti! Proovi ise järele ja pärast ütled aitäh!

Vajuta siia Stockholmhealth.com ning võta kaalus tervislikult!

Copy
Tagasi üles