Indrek Kasela: viriseva valge mehe ajastu lõpeb (2)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Kasela
Indrek Kasela Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Lollidega head riiki ei ehita, on PRFoodsi juht Indrek Kasela öelnud Eesti kohta. Nüüd usub ta, et viriseva valge mehe ajastu on vaikselt lõppemas ja Eestil on võimalik olla võitjate paadis.

PRFoodsi juht Indrek Kasela ütles intervjuus Äripäevale, et kui  Eesti oleks ETF (börsil kaubeldav fond), siis ta kindlasti investeeriks sellesse. «Eesti saab olla suurem, kui ta praegu on,» kinnitas Kasela.

Kasela märkis, et Eesti massiturismi sihtkohaks tõenäoliselt kunagi ei saa, aga meie asi on see tänane bränd hästi kapitaliseerida. «Ma näen selgelt, et Baltikum – nii nagu Soome, Rootsi – on tegelikult luksusmaad. Võib-olla meile endale see ei tundu nii, » rääkis Kasela.

Ta lisas, et on väga optimistlik ka arengute suhtes, mis toimuvad Aasias ja näeb topeltnumbritega kasvu Aafrikas, aga see on meie jaoks natuke liiga abstraktne, liiga kauge. Võib-olla ongi selline viriseva valge mehe ajastu vaikselt lõppemas, ütles Kasela.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles