SEB avas internetipanga nuti- ja tavamobiilidele

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB iPhone'i tehingukeskkond.
SEB iPhone'i tehingukeskkond. Foto: SEB

SEB avas uue mobiilipanga, mille abil saab mobiiltelefonis lihtsalt ja mugavalt kasutada kõiki olulisemaid pangateenuseid kõikjal, kus on mobiililevi. Uut mobiilipanka saab kasutada nii moodsa nutitelefoni kui ka tavalise mobiiltelefoniga.

Esimesena Eestis pakub SEB ka spetsiaalset internetipanga rakendust iPhone’ile, samuti on olemas spetsiaalne rakendus Androidi nutitelefonidele.

Mobiilipangas on võimalik on teha riigisiseseid makseid, vaadata oma konto ja krediitkaartide väljavõtet ning kontojääke. Samuti saab tutvuda isikliku rahapäeviku, valuutakursside ja väärtpaberiportfelli hetkeseisuga.

SEB mobiilipank on mobiilsete pangateenuste täislahendus, mis sisaldab mobiilibrauseri jaoks kohandatud internetipanka, vanematele telefonidele mõeldud WAP-teenust ning iPhone’i ja Androidi nutitelefonidele mõeldud rakendusi. Lisaks saavad kliendid jätkuvalt kasutada muid mobiiliteenuseid nagu mobiilimakse ja SMS-infopäringuteenus.

«Mobiilsete seadmete võimalused arenevad väga kiirelt ja üha rohkem inimesi tarbib erinevaid teenuseid mobiiltelefoni kaudu. Seetõttu on üsna loomulik, et sinna liigub ka üha rohkem pangateenuseid,» lausus SEB juhatuse esimees Riho Unt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles