Krokodill pistis Sri Lankas nahka Financial Timesi ajakirjaniku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: LAKRUWAN WANNIARACHCHI/AFP/Scanpix

Sri Lanka politsei leidis täna Panama rannikulinna lähedal asuvast laguunist 25-aastase briti ajakirjaniku surnukeha, kes oli väidetavalt langenud krokodilli saagiks.

Sri Lankal puhkust veetnud Paul McClean ütles sõpradele, et läheb tualetti otsima, aga tagasi ta enam ei tulnudki.

Paul McClean. / Twitter
Paul McClean. / Twitter Foto: twitter

Väidetavalt oli Oxfordi ülikooli vilistlase tirinud populaarses surfikohas nimega Crocodile Rock vette näljane krokodill, kes noormeest ründas, kui too veekogu ääres käsi loputas.

Alates möödunud aastast maineka Financial Timesi (FT) heaks töötanud McClean kajastas väljaandes Euroopa Liitu ja Brexitit puudutavaid teemasid ning oli hiljuti asunud taas elama Londonisse pärast paari kuud Belgia pealinnas Brüsselis töötamist.

Kohalike sõnul on kubiseb veekogu krokodillidest. Safa nimelise surfikooli omaniku Fawas Lafeeri sõnul nägi üks kohalik kalur, kuidas krokodill mehe vette tiris.

Lafeeri sõnul on see esimene teadaolev krokodillirünnak Sri Lankas.

Sri Lanka krokodillid elavad ainult puhtas vees ja on täiesti ennekuulmatu, et nad tuleksid rannale nii lähedale. Soolane vesi teeb nad tegelikult pimedaks, lisas surfar.

Sri Lanka pealinnast Colombost 360 kilomeetri kaugusel asuva Panama linna lähistel paiknev veekogu kubiseb krokodillidest. Noore briti ajakirjaniku surnukeha õnnestus tuvastada päästetööde käigus, kus kohalike ametivõimudega tegi koostööd ka Briti saatkond. FOTO: STR/AFP/Scanpix
Sri Lanka pealinnast Colombost 360 kilomeetri kaugusel asuva Panama linna lähistel paiknev veekogu kubiseb krokodillidest. Noore briti ajakirjaniku surnukeha õnnestus tuvastada päästetööde käigus, kus kohalike ametivõimudega tegi koostööd ka Briti saatkond. FOTO: STR/AFP/Scanpix Foto: STR/AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles