Soome politsei pidas kinni autost tulistanud mehe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseitõke juhtunu ajal Kämmakä ristil.
Politseitõke juhtunu ajal Kämmakä ristil. Foto: Aamulehti

Soomes tulistati laupäeval autost mitmeid kordi politseinike suunas, kui need üritasid peatada arvatavat roolijoodikut, teatas kohalik meedia.

Politsei kasutas kahtlusaluse ohjeldamiseks tulirelva, mees sai haavata ja toimetati haiglasse. Kinni on peetud ka autot juhtinud isik. Politseinikud tulistamises viga ei saanud.

Vahejuhtum sai alguse kelle kuue ajal õhtul, kui politseinikud said ülesande peatada Tampere suunas sõitnud arvatav roolijoodik. Kui sõidukile Nokia ümbruses järele jõuti, siis tulistati sellest koheselt politseinike pihta.

Hiljem tulistati politseinikke veel maanteel Huittineni asula suunas jätkunud tagaajamise käigus.

Ajalehega Iltalehti vestelnud pealtnägijate sõnul osales tagaajamises kümmekond politseipatrulli. Väljaande andmetel soovis politsei kaitsejõududelt abiks ka soomusautot.

Ajalehe Aamulehti info kohaselt märkasid kohalikud relvastatud politseinikke muu hulgas Nokial, Porintiel ja Sastamala kesklinnas.

Soome liiklusameti teatel on Äetsä ja Huittineni asulate vaheline maanteelõik suletud.

Politsei teatas hilisõhtul, et täpsemat informatsiooni juhtunu kohta jagatakse pühapäeva hommikul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles