Zapadil jagatakse ajakirjanikele infot napilt

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zapad 2017 igapäevane pressikonverents Minskis. Valgevene kaitseministeeriumi pressiesindaja Vladimir Makarov. FOTO:SANDER ILVEST/POSTIMEES
Zapad 2017 igapäevane pressikonverents Minskis. Valgevene kaitseministeeriumi pressiesindaja Vladimir Makarov. FOTO:SANDER ILVEST/POSTIMEES Foto: Sander Ilvest / Postimees

Valgevenes suurõppusele Zapad akrediteeritud ajakirjanikele on seni jagatud vaid ametlikku infot kaitseministeeriumi pressiesindaja vahendusel ning õppuste toimumispaika hakati meedia esindajaid ligi laskma alles eile.

Kogu õppuse raames võimaldavad Valgevene relvajõud ajakirjanikel õppusi kohapeal jälgida kolmel päeval, 17.–19. septembril. Meedia saab jälgida lahingutegevust Ružanski, Osipovitški ja Domanovo polügoonil.

Ružanski polügoonil mängivad Venemaa ja Valgevene ühised relvajõud läbi maapealsete sihtmärkide hävitamist lennukite õhurünnakuga. Osipovitški polügoonil näevad meedia esindajad maavägede kaitselahingut ning Domanovo polügoonil õhutõrje tegevust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles