Video: lapsehoidja loobib imiku voodisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Namiibias seisab vastamisi mõrvasüüdistustega lapsehoidja, kes jäi peidukaamera lindile – ta viskas oma hoole alla usaldatud imikut jõuga lapsevoodisse.

Annemarie Theron peitis oma üheksakuuse tütre Laila tuppa kaamera, sest sattus ärevusse lapse kehal olevate sinikate pärast. Videost on näha, kuidas Laila hakkab nutma, kuid hoidja ei tee temast väljagi ja jalutab toast minema.

Theroni sõnul mõjus toimunu lapsele traumeerivalt ning tal tekkisid luupainajad. «Ma ei suutnud paar päeva pärast seda magada, süüa ega juua. Raske on kujutleda, kaua see võis nõnda käia,» lausus naine.

Toimunu leidis aset riigi keskosas Outjo linnas:

Pärast salvestuse vaatamist läks Theron sellega otse politseisse. Lapsehoidja võeti vahi alla ja teda süüdistatakse mõrvakatses, rünnakus ja lapse väärkohtlemises. «Ma ei taha teda enam mitte kunagi oma lapse lähedale – või et ta ohustaks teisi lapsi,» lausus Theron.

Vaata salaja filmitud videot sellest, kuidas lapsehoidja oma hoolealust kohtleb. Ettevaatust, võib sisaldada häirivaid kaadreid. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles