Lennufirma, mis võttis esimesena kasutusele kahekohalised voodid

Johanna Vahuri
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaisutamine
Kaisutamine Foto: Vida Press

Qatar Airways võttis esimesena maailmas kasutusele kahekohalised voodid, seega saavad äriklassi reisijad nüüdsest kaaslasega koos tukastada, vahendab Travel and Leisure.

Voodid on 200 sentimeetrit laiad, seega mahuvad kaks inimest sinna mõnusasti ära. Hetkel saab sellist luksust nautida Londonist väljuvatel lendudel, kuid peagi on need ka lennukites, mis lendavad New Yorgist ja Pariisist, vahendab Travel and Leisure.

«See on revolutsiooniline, uhiuus ja igati maailma muutev toode, millega me plaanime peagi välja tulla kõikidel meie äriklassi lendudel. See viib äriklassi kogemuse täiesti teisele tasemele,» sõnas firma Euroopa vanemasepresident Jonathan Harding.

Kahekohalised voodid on osa suuremast QSuite programmist, millega soovitakse äriklassis reisimine muuta veelgi mugavamaks. Muu hulgas on sisse seatud ka istekohad, mis asuvad üksteisega vastakuti, et pered ja äripartnerid saaksid omavahel paremini suhelda.

Kõigi nelja istme vahele käib ka eraldav sein, kui soovitakse veidi rohkem privaatsust. Samuti saab eraldada neli istet korraga, et omavahel rahulikult juttu puhuda.

«Kui reisid üksinda, on sul piisavalt privaatsust, eriti aknaäärsetel istmetel, kuid meie kapsleid saab igapidi kohendada ja need on väga paindlikud ja mugavad,» lisas Harding.

See luksus ei tule aga tasuta ja ühe suuna eest tuleb välja käia isegi kuni 4000 eurot. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles