iPhone on jõudnud enam kui 100 000 eestimaalase taskusse

Raigo Neudorf
, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: telia.ee

2007. aastal ilmavalgust näinud iPhone on olnud nutiseadmete valdkonna üks olulisemaid kujundajaid. Eestis on Apple’i kultustelefon jõudnud 10 aastaga enam kui 100 000 kasutaja igapäevakasutusse, kirjutab Raigo Neudorf tehnoloogiaportaalist Digitark.

Telia müüduimate mobiiltelefonide edetabeleid on erinevad iPhone mudelid krooninud aastaid. Näiteks 2016. aastal olid Telia müügikanalites kõige müüduimad mobiiltelefonid iPhone 6S ja iPhone SE. Esikümnesse mahtusid veel ka iPhone 7 (5. koht) ja iPhone 5S (7. koht).

Telia Eesti mobiiltelefonide kategooria juht Taavi Ting tunnistab, et kuigi ajas on iPhone muutunud pidevalt kallimaks, pole see siinsete tarbijate huvi kahandanud, pigem vastupidi.

„Kui turule jõudis iPhone 6, oli nõudlus selle järele Eestis suurem kui mõne eelneva mudeli puhul.  Sama muster kordus iPhone 7-ga.  iPhone’i kasutaja on üldjuhul väga bränditruu ning telefoni vahetades võetakse tavaliselt asemele uuem iPhone’i mudel,“ selgitas Ting.

Loe edasi Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles