Kolumn: sügisesest innukusest

Kärt Devaney
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kärt Devaney.
Kärt Devaney. Foto: Marianne Loorents

Aasta alguses kirjutasin uusaastalubadustest ja planeerimisest. Nii mõneski mõttes on esimene soovide täitumise ring suve lõpuga täis saanud ning uute plaanide kirjapanek vägagi aktuaalne.

Tibude lugemine ja sügis ja kuidas see täpselt käiski ... Ma ei pea siinkohal silmas vaid valimislubadusi (ehkki omamoodi need siia ju klapivad ka, iseasi, kui tõsiselt võetavana need argiunistajale-planeerijale tunduvad. Rohkem sellised teatavat laadi broileritibud, keda ehk pärisloenduseks kampa ei võeta), pigem seda tuttavat kõik-on-uus-septembrikuus-teesi. Tuleb välja, et mingi uue energia ja toimimise võlu selles varasügises on.

Tekib ind ja tegutsemisigatsus. Tahaks kogeda ja õppida midagi täiesti uut. Jätta halvad harjumused seljataha ja alustada pimedat sombust aega selle pärisminana, kellega ollakse hinges rohkem rahul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles