Tipphetked: Torino derbimäng kujunes Dybala ja Pjanici peoks

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paulo Dybala ja Miralem Pjanic (paremal)
Paulo Dybala ja Miralem Pjanic (paremal) Foto: FILIPPO MONTEFORTE/AFP

Itaalia jalgpalli kõrgliiga kuuendas voorus leidis aset Torino derbimäng: Juventus alistas koduväljakul Torino 4:0.

Mõlemad meeskonnad polnud enne matši tänavu kaotusekibedust tundnud. See needus sai murtud. Külalismeeskonna hakkas kõik allamäge jooksma sisuliselt avavilest.

Kümnendal minutil teenis esimese hoiatuskaardi Daniele Baselli, kuus minutit hiljem sahistas Miralem Pjanici söödust võrku Paulo Dybala. Kaheksa minutit pärast väravat jätkasid külalised kümnekesi – Baselli korjas teise kollase kaardi ning läks varakult duši alla.

Avapoolaja lõpus duubeldas Juventuse eduseisu Pjanic. Teisel poolajal tegid skoori Alex Sandro ja Dybala. Argentiinlasest ründestaari arvele kogunes kaks tabamust, kokku on Dybala löönud sel hooajal juba kümme liigaväravat. Bosnia ja Hertsegoviina keskväljamootor Pjanic lõi värava ning andis kaks resultatiivset söötu.

Kuue mänguga maksimaalsed 18 punkti kogunud Juventus paikneb tabelis aga teisel positsioonil. Parema väravate vahe tõttu hoiab esikohta Napoli. Suurem osa kuuenda vooru mänge peetakse tänase päeva jooksul.

Tipphetked:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles