Postimehe naisteportaal sai uue nime ja näo

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõbranna.ee logo
Sõbranna.ee logo Foto: Postimees

Tähelepanelikumad lugejad on ehk juba märganud, et Postimehe naisteportaal on saanud uue kuue. Lubage esitleda, teie ette astub Sõbranna!

Kes on Sõbranna? Igal inimesel on vaja üht väga head ja usaldusväärset Sõbrannat. Sõbranna on see, kes kuulab ära su mured, ei anna hinnanguid, kuid pakub alati oma abikätt. Sõbranna on sul alati olemas, tema peale võid sa loota, temaga jagada oma muresid ja rõõme. Just seda tahame meie sulle Sõbrannadena pakkuda – tuge, meelelahutust, informatsiooni, kõlapinda, ja seda kõike läbi teemade, mis pakuvad huvi, on päevakajalised ja olulised.

Me loodame, et suudame sinu jaoks alati olemas olla, muuta sinu päevad kirkamaks ja rõõmsamaks, anda mõtteainet ja pakkuda lahendusi, olgu siis murekoht, kus tahes. Me räägime avatult kõigest, mis on tänapäeva moodsale naisele oluline – me räägime just sellest, millest sina oma sõbrannadega rääkida tahad. Karjäär, pere, elustiil, ilu, mood, suhted ja seks – kogu värvikirev eluspekter on Sõbranna ampluaa.

Sõbranna.ee toimetuse nimel,

Dagmar Lamp

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles