Viljandis pakutakse kaht uut hambaraviteenust

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ortodontia­kliinikus saab nüüd hambaid mikroskoobiga uurida. Nagu ütles kliiniku juht Ene Suigusaar, küsiti selle teenuse järele tihti ja kurdeti, et seesugune lähim võimalus on Tartus. Mikroskoopi näitab hambaarst dr Katre Kanne.
Ortodontia­kliinikus saab nüüd hambaid mikroskoobiga uurida. Nagu ütles kliiniku juht Ene Suigusaar, küsiti selle teenuse järele tihti ja kurdeti, et seesugune lähim võimalus on Tartus. Mikroskoopi näitab hambaarst dr Katre Kanne. Foto: Elmo Riig / Sakala

Enam ei pea inimesed, kes tahavad lasta oma hambaid kontrollida mikroskoobiga või kohtuda müofunktsionaalse terapeudiga, mõnda teise linna sõitma, sest neid teenuseid pakub ka Ortodontiakliinik Viljandis.

Kliiniku juht Ene Suigusaar ütles, et ehkki hambaravi on seni üsna edukalt tehtud ka mikroskoobita, levib see suund maailmas ja Eestiski järjest rohkem. Viljandis seni üheski hambakliinikus mikroskoopi ei olnud ning need, kes on mikroskoobiuuringut vajanud, on pidanud võtma ette Tartu-, Tallinna- või Pärnu-tee. Mikroskoop on tänapäevane hambaravi diagnostikavahend.

Abi kahtlase kaebuse korral

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles