ERR.ee: president Ilves kirjutas Urmas Oti mälestusraamatusse

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Oti mälestusraamat ETV fuajees.
Urmas Oti mälestusraamat ETV fuajees. Foto: Toomas Huik

Eile ETV fuajees avatud Urmas Otile pühendatud kaastundeavalduste raamatusse tegi täna sissekande ka president Toomas Hendrik Ilves.


Sissekandeid kaastundeavalduste raamatusse saab teha argipäeviti kella 10-17, vahendasid ERR Uudised.


«Urmas Oti lahkumine toob valusa tühjustunde ja raske vaikuse,» kirjutas president Toomas Hendrik Ilves täna varahommikul saadetud kaastundeavalduses legendaarse saatejuhi ja raamatukirjastaja Urmas Oti lähedastele.

«Tema intervjuud ja raamatud jäävad meile näitama teravalt otsekohest, väljapoole väga hoogsat ja sisemiselt ülimalt tundliku meelega Urmas Otti, kes hoolis oma inimestest ja armastas oma riiki,» kirjutas riigipea.

Eelmise nädala kaastundekirjas Oti lähedastele kirjutas Ilves: «Tema viimased aastad on aga jutustus elutahtest ja eneseusust, et ikka on võimalik närivat salakavalat vastast võita, ikka on võimalik elada. Just seetõttu on Urmas Oti lõplik minek - kui juba tundus, et ta on taas püsti tõusmas - eriti ebaõiglane.»

Eesti jääb Urmas Otist puudust tundma, kirjutas president Ilves.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles