Otepää kesklinnas leiti korterist tapetud mees

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu / Postimees

Eile hommikul avastati Otepääl Lipuväljaku tänaval asuva maja korterist meesterahva vägivallatunnustega surnukeha. Kas tapmise motiiviks võis olla vargus või mõni muu asjaolu, ei ole esialgu teada.


Lõuna ringkonnaprokuratuuri kinnitusel on selline juhtum tõepoolest aset leidnud. 1962. aastal sündinud mehe surnukeha avastati 26. aprilli hommikul.

Alustatud kriminaalmenetluse uurimist juhtiv Lõuna ringkonnaprokurör Milvi Väin ütles, et hukkunul olid näotraumad. «Surma põhjuse tuvastamiseks on määratud ekspertiis,» lisas prokurör.

Seni kogutud andmete põhjal on teada, et korterist on kadunud televiisor. Ühtegi vereteos kahtlustatavat ei ole politsei esialgu tuvastanud.

Lõuna prefektuuri kriminaalbüroo juht Vallo Koppel lisas, et arvatavalt võivad inimesed hakata seostama Otepää tapmist Viljandis aset leidnud taksojuhi mõrvaga. «Oleme kindlad, et Viljandimaal aset leidnud taksojuhi mõrv ning Otepääl juhtunud tapmine ei ole omavahel seotud,» sõnas Koppel.

Juhtunu uurimiseks alustas Lõuna prefektuuri Valga kriminaalteenistus kriminaalmenetlust karistusseadustiku tapmist käsitleva paragrahvi alusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles