Ülehäälestunud Tulevik mängis end Paides nurka

Marek Tiits
, jalgpallivaatleja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paides peetud Premium-liiga 31. vooru kohtumises pidi Viljandi JK Tuleviku esindusmeeskond (kollastes särkides) tunnistama võõrustaja Paide Linnameeskonna 4:2 paremust.
Paides peetud Premium-liiga 31. vooru kohtumises pidi Viljandi JK Tuleviku esindusmeeskond (kollastes särkides) tunnistama võõrustaja Paide Linnameeskonna 4:2 paremust. Foto: Maarja Trauss

Laupäeval Paidesse sõitnud Viljandi Tuleviku jalgpallurid astusid väljakule teadmisega: järvalaste alistamise korral astuvad nad suure sammu selle poole, et hooaja lõpus säilib kõrgliigakoht üleminekumängudeta. Paraku tuli lõpuvile järel nentida: Paide Linnameeskond oli parem ja võimalus neljapunktiliseks kärisenud vahet tagasi teha on vaid teoreetiline.

Ideaalilähedaselt alanud mäng – juba neljandal minutil teenis Gerdo Juhkam penalti ja Herol Riiberg realiseeris selle kindlalt – sai paradoksaalsel moel meeskonnale saatuslikuks. Nii veider, kui seda ka öelda pole, varajane juhtima minek tuli Tulevikule ainult kahjuks. 

Mänguks hästi valmistunud Paide pani kogu järgnevaks kohtumiseks peale nii armutu keskväljasurve, et kinnipigistatud kõriga Tulevik jäi talle alla absoluutselt igas elemendis. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles