Video: lennukist maha jäänud naine korraldas lennujaamas suure tantsupeo

Johanna Vahuri
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsupidu lennujaamas
Tantsupidu lennujaamas Foto: Kuvatõmmis

YouTuber Mahshid Mazooji jäi lennukist maha ning pidi järgmist lendu ootama tunde. Selle asemel, et ägestuda, otsustas ta korraldada omalaadse tantsupeo.

Mazooji pidi terve öö lennujaamas veetma ning otsustas selle veidi lõbusamaks muuta. Tema arvates muudab tantsimine inimesed õnnelikuks, mistõttu pani ta ka kogu ülejäänud lennujaama puusi nõksutama, vahendab news.com.au.

Naine pani taustaks mängima Lionel Richie loo «All Nigt Long» (ingl k. terve öö läbi) ning kaasas oma videosse nii teisi reisijaid kui ka lennujaamatöötajaid. Video on kiiresti muutunud väga populaarseks ning seda jagas sotsiaalmeedias ka Põhja-Carolinas asuv Charlotte Douglase lennujaam.

Paljud tantsupartnerid olid Mazooji ettevõtmisest lummatud, kiitsid ta tantsuliigutusi ning kutsusid ta kohtingule. Naine sõnas, et leidis hulga häid sõpru ning tänas kõiki, et nad koos temaga «mured minema tantsisid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles