Abilinnapea reklaamib end tänavatel kolmerattalisega (1)

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abilinnapea Kalvi Märtin vurab ringi kaheksakümnendatest pärit kolmerattalisega, millel seisavad tema portreefotod ja nimi. Seaduse kohaselt on selline tegevus täiesti lubatud.
Abilinnapea Kalvi Märtin vurab ringi kaheksakümnendatest pärit kolmerattalisega, millel seisavad tema portreefotod ja nimi. Seaduse kohaselt on selline tegevus täiesti lubatud. Foto: Marko Saarm

​Viljandi abilinnapead Kalvi Märtinit võib näha ringi vuramas rolleriga Muravei, mille kastil on tema portreefotod ja nimi. Ehkki välireklaami keeld algas 15. septembril, on selline tegevus täiesti lubatud. 

Kalvi Märtin märkis, et käib Muraveiga tööl ja vahel ka mujal. «Kui ilm on ilus, olen sellega ikka sõitnud. Tsiklimehi sõidab ju veel ringi.» 

Märtin soetas Muravei mõni kuu tagasi, kuid sõiduvalmis sai see augusti alguses. «Hakkasin sellega sõitma kohe, kui korda sain. Olen veendunud, et ma ei riku seadust. Liikusin sellega ka siis, kui välireklaam lubatud oli, aga siis oli mul seal peal natukene teistsugune pilt,» rääkis abilinnapea. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles