Noorte Talu kutsub sadat marjapõõsast istutama

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mai hakul sai mittetulundusühing Noorte Talu kohaliku omaalgatuse programmist 2000 eurot, mille eest soetas kasvuhoone. Laupäeval istutatakse selle kõrvale sada marjapõõsast. Pildil Karl Erik Heinsoo.
Mai hakul sai mittetulundusühing Noorte Talu kohaliku omaalgatuse programmist 2000 eurot, mille eest soetas kasvuhoone. Laupäeval istutatakse selle kõrvale sada marjapõõsast. Pildil Karl Erik Heinsoo. Foto: Elmo Riig

Kui eri paigus istutatakse riigi 100. aastapäevaks tammikuid, siis mittetulundusühing Noorte Talu kutsub laupäeval hoopis marjapõõsaid istutama.

Üks Noorte Talu eestvedajatest Karl Erik Heinsoo märkis, et see on «Eesti Vabariik 100» ettevõtmine, kui üheskoos istutatakse 100 marjapõõsast. Savikoti külla Noorte Talu põllule on plaanis kasvama panna musta, punase ja valge sõstra, kuslapuu, karusmarja, vaarika ja toompihlaka põõsaid.

Marjapõõsaste istutamise idee oli Heinsoo sõnul tekkinud juba suvel, kuid siis jäi ettevõtmine raha puudumise tõttu katki. «Nüüd saime toetust «Erasmus + Quality vs Quantity» projektist, mille algatajad olid lätlased,» tähendas Heinsoo. See on noorte tervislikke eluviise arendav koostööprojekt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles