Meistrite liiga rekordimees jahib töökohta Inglismaa kolmandas liigas

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Clarence Seedorf (paremal) ei tohiks enam ühtegi väljakutset karta, sest lühikese treenerikarjääri jooksul on ta juba pidanud kantseldama kurikuulsat Mario Balotellit.
Clarence Seedorf (paremal) ei tohiks enam ühtegi väljakutset karta, sest lühikese treenerikarjääri jooksul on ta juba pidanud kantseldama kurikuulsat Mario Balotellit. Foto: Max Rossi/Reuters/Scanpix

Jalgpalli Meistrite liiga neljakordne võitja Clarence Seedorf kandideerib Inglismaa tugevuselt kolmandas liigas ehk League One’is mängiva Oldhami klubi peatreeneriks.

Seedorf on jätkuvalt ainus mees, kes suutnud võita Meistrite liiga kolme eri tiimi koosseisus – 1995. aastal tuli ta Euroopa klubimeistriks Amsterdami Ajaxiga, 1998. aastal Madridi Realiga ning 2003. ja 2007. aastal AC Milaniga. Hollandi koondist 87 korda esindanud Seedorf tegi peatreenerina debüüdi just Milani tüüri juures, kui asus ametisse 2014. aasta jaanuaris, ent vallandati vaid neli kuud hiljem.

Uuesti proovis Seedorf treeneriametis mullu juulis, aga pidas Hiina klubis Shenzhen FC vastu täpselt kuu aega kauem. Nüüd aga käis 41-aastane Seedorf Inglismaal, kohtus Oldhami juhatuse esimehe Simon Corneyga ja tutvus klubi treeningbaasiga, kirjutab BBC. Esmaspäeval lahkus poolte kokkuleppel ametist senine peatreener John Sheridan, meeskonda juhendab praegu abitreener Richie Wellens. Oldham on alustanud hooaega kehvasti, saades kümnest mängust vaid seitse punkti. Liigatabelis annab see neile tagantpoolt teise koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles