PERHi juhtide altkäemaksu asja otsus lükkub edasi

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PERH
PERH Foto: Martin Ilustrumm

Reedel pidi Harju maakohus langetama otsuse PERHi endiste tippjuhtide Tõnis Alliku ja Marko Kilgi altkäemaksu asjas, kuid otsus lükkub edasi.

Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) endist juhti Tõnis Allikut ja IT-juhti Marko Kilki süüdistatakse korduvas pistise võtmises. Otsuse nende kohta pidi Harju maakohus välja kuulutama täna, kuid kohtu pressiesindaja sõnul võttis kohus arutamiseks veel lisaaega ning uueks otsuse välja kuulutamise ajaks on määratud 26. oktoober, kirjutab Äripäev.

Kui algselt süüdistati Allikut ja Kilki kelmuses ning omastamises, siis kevadel muutis prokuratuur süüdistust ning uue süüdistuse järgi heidetakse neile ette korduvat grupi poolt toime pandud pistise võtmist ning omastamist.

Möödunud aasta septembris avalikustatud süüdistuse kohaselt võttis PERHi endine juhatuse esimees Allik korduvalt altkäemaksu, mille vastutasuna tagas ta aastate jooksul raviasutuse toitlustajaks sama kriminaalasja raames süüdistuse saanud P.Dussmann Eesti OÜ. 

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles