Las Vegase tulistaja tüdruksõber sai suurema summa raha

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilou Danley.
Marilou Danley. Foto: HANDOUT/Reuters/Scanpix

Las Vegase veresauna tulistaja Stephen Paddocki tüdruksõber naasis Filipiinide pealinnast Manilast Ühendriikidesse ning sai enne pühapäeva õhtut mehelt suurema summa raha.

«Marilou Danley lahkus lennufirma Philippine Airlines lennuga Los Angelese suunas,» ütles esindaja Maria Antoinette Mangrobang ajakirjanikele.

Paddock oli Danleyle Filipiinidele kandnud 100 000 dollarit, enne kui tappis Las Vegases 58 inimest.

Lennutööstuse allikas ütles, et lend lahkus eile hilisõhtul.

Filipiinide riikliku juurdlusbüroo NBI teatel palusid neilt abi kolleegid FBI-st, kes tundsid huvi 62-aastase Danley asukoha kohta.

«Danley saabus Filipiinidele eelmisel kuul ning siis leidis aset rahaülekanne tema kontole 100 000 dollari ulatuses Stephenilt,» ütles NBI pressiesindaja Nick Suarez AFP-le. «FBI tegi koostööd Interpoli Filipiinide bürooga, et ta üles otsida.»

Suareze sõnul otsis FBI Danleyt kui isikut, kelle vastu tuntakse huvi, mitte tingimata kahtlusalust.

Danley on Austraalia kodanik, kes kolis Ühendriikidesse 20 aasta eest ning alustas tööd Las Vegase Stripil kasiinodes, kinnitas Austraalia valitsus eile.

«On laekunud teateid, et tema isikuttõendavat dokumenti kasutati hotellibroneeringu tegemisel,» ütles Austraalia välisminister Julie Bishop. Ta lisas, et Austraalia võimud teevad USA kolleegidega koostööd, ent neil ei ole Danleyga olnud otsekontakti.

Meedia kohaselt sündis Danley Filipiinidel, ehkki Filipiinide välisministeerium ja ka Suarez ütlesid eraldi, et nad ei saa seda infot kinnitada.

Väidetavalt oli Danley Filipiinidele vanematele külla sõitnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles