11-aastase teeb miljonäriks Lasnamäe Centrum

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasnamäe Centrum
Lasnamäe Centrum Foto: Erik Prozes

Värskes Rikaste TOPis on 30-aastaseid ja nooremaid kokku 17, neist noorim on 485. kohal asuv 11-aastane Mirabel Summerfield, kel on osalus mitmes Tallinna kaubanduskeskuses.

Mirabel Summerfield koos James (21), Brodie (19) ja Cosmo Summerfieldiga (16) on Eestis asutatud kinnisvarakontserni omanikud, vahendab Äripäev. Näiteks kuuluvad neile Tondi Selveri, Norde Centrumi ja Lasnamäe Centrumi kaubanduskeskus, kus kõigil neljal on 6,92-protsendiline osalus, tehes igaühe vara väärtuseks 7,1 miljonit.

Kõige rikkam on alla 30-aastaste noorte seas suurärimehe Hillar Tederi poeg Rauno Teder (26), kelle vara hinnanguline väärtus on 50 miljonit ja kes rikaste topis on sel aastal 56. kohal. Rauno Teder võttis kolm aastat tagasi üle osa isa kinnisvaraarendustest. Möödunud aastal oli tema vara hinnanguline väärtus veel 31 miljonit ja sellega asetus ta 82. kohale edetabelis.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles