Tiit Vähi rikaste topi kuulumisest: tähtis ei ole, kui palju sa teenid

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurettevõtja Tiit Vähi
Suurettevõtja Tiit Vähi Foto: Jörgen Norkroos/Õhtuleht

Rikaste TOPis on 70aastaseid ja sellest vanemaid kokku 29 ning neist vanim on 79aastane Jaan Kabin, kes asub 294. kohal.

Sillamäe Sadama omanik, 70aastane Tiit Vähi tõusis aastaga edetabelis kaheksa koha võrra, maandudes 95. kohal, nimelt hindab Äripäev Vähi ettevõtlusvara väärtuseks 27,8 miljonit eurot, vahendab leht

«Äri on nagu kunst, sa ei jälgi enam ümbrust – elad selle sees. Tähtis ei ole, kui palju sa teenid, vaid mõnus melu selle ümber: partnerid, kaasinvestorid ja projektid,» sõnas Vähi, kommenteerimata, kui täpsed Äripäeva arvutused on.

Kuigi Vähi on oma liikumist edetabelis jälginud ja ütleb, et numbrid on tähtsad, on nad tähtsad selleks, et saaks äriga edasi liikuda – kindlustada jätkusuutlikkus, leiab suurettevõtja.

«Sa oled nagu aednik, paned istikud-lilled kasvama, jälgid nende kasvu, hoolitsed nende eest, kaitsed kitsede eest ja tunned äriaias rõõmu,» märkis Vähi.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles