Gert Dorbek treenerist onust: nüüd kontrollib ta paremini, millal kõva häält teha

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Dorbek jälgimas Rapla treeningul Aivar Kuusmaa näpunäiteid. Peatreener nõuab, et mängijad teeksid ka iga pisidetaili endale hästi selgeks.
Gert Dorbek jälgimas Rapla treeningul Aivar Kuusmaa näpunäiteid. Peatreener nõuab, et mängijad teeksid ka iga pisidetaili endale hästi selgeks. Foto: Siim Solman

Tänavune aasta on Gert Dorbeku (32) jaoks kujunemas meeldejäävaks. Kevadel sai ta isaks, suvel loobus koondise esindamisest ning sügisel jooksis pärast 15 aastat Tallinna ja Tartu klubides mängimist platsile Rapla meeskonna särgis.

«Ma ei saa öelda, et see oleks samm karjääriredelil allapoole. Rapla Avis Utilitas jõudis ju mullu erinevalt Tartust koduses liigas finaali ja korvpalliga tegeletakse siin tõsiselt,» ütleb Dorbek pärast teisipäevahommikust treeningut. Täna õhtul kell 19 jookseb ta aga väljakule juba Kalevi spordihallis meistriliiga uue hooaja avamängus oma endise koduklubi BC Kalev/Cramo vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles