Postimehe video: Tänak lõpetas Hispaania ralli esimese võidusõidu külili

Viljar Voog, Kataloonia
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hispaania rallil tutvustas WRC-sari oma uut koostööpartnerit, mänguasjafirmat Fabricia de Juguetest. Selleks korraldati ralliässadele sõbralik turniir elektrirajal, kus Ott Tänak pidi leppima teise kohaga.

Poolfinaalis kohtus Tänak Citroeni esindaja Stephane Lefebvre’iga ning võttis seljavõidu. Esikohale pidas eestlane lahingu Andreas Mikkelsenist jagu saanud Jari-Matti Latvalaga ning seal said maksvusele soomlase kogemused. Nimelt tunnistas Toyota esisõitja enne võistlust Tänakule, et ta mängis elektrirajal juba mitukümmend aastat tagasi.

Finaalis pinget kauaks ei jätkunud – Tänak kihutas juba esimeses šikaanis rajalt välja, pidi vahe tagasisõitmiseks võtma riske ja see end ära ei tasunud. Tasa ja targu sõitnud Latvala, kes korra ka konkurendi rajalt välja rammis, võitis lõpuks rohkem kui ringilise eduga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles