Quo vadis, Ott Tänak?

Viljar Voog, Kataloonia
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak ja Martin Järveoja keskenduvad Hispaanias MM-tiitli jahtimisele, kõiki teisi huvitavad aga nende tulevikuplaanid.
Ott Tänak ja Martin Järveoja keskenduvad Hispaanias MM-tiitli jahtimisele, kõiki teisi huvitavad aga nende tulevikuplaanid. Foto: @World/M-Sport

Autorallitsirkus on täies hoos. Mitte segamini ajada rallikarusselliga, mis koosneb MM-etappidest. Tsirkuse all võib mõista pimesikumängu sõitjate turul – järgmiseks aastaks on töökohata kaks tipp-pilooti, Sebastien Ogier ja Ott Tänak, ning nende tulevik on Hispaania ralli eel kõigil meelel ja keelel.

Kui inimesed teeksid ilmeksimatult vahet keelevääratusel ja luiskamisel, oleks elu palju lihtsam. Näiteks Jari-Matti Latvala, kelle jätkamine Toyota meeskonnas on kindlamast kindlam ja leping 98 protsenti valmis, rääkis Hispaania ralli eel ajakirjanikele oma meeskonnakaaslaste kohta: «Esapekka (Lappi) ja Juho (Hännineniga) on olnud väga lihtne koos töötada ja tiimi sisekliima on oivaline. Praegu ma veel ei tea, milline saab olema järgmise aasta sõitjate koosseis, aga seda tean, et asjad muutuvad. Võivad muutuda.»

Murdosa sekundist – nõnda kaua läks Latvalal aega, et oma sõnastust parandada. Kindlast faktist, et tema ja Lappi kõrval saab meeskonna kolmandaks sõitjaks keegi uustulnuk, sai spekulatsioon. Kas tegu oli lihtsalt võõrkeeles suhtleva sportlase keelevääratusega või lappis soomlane kärmelt oma infolekke?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles