Videod: millised kolm väravat kandideerivad jalgpalliaasta ilusaima värava tiitlile?

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olivier Giroud.
Olivier Giroud. Foto: FRANK AUGSTEIN/AP

Jalgpalliaasta ilusaima värava kandidaatide nimekiri vähenes kümnelt tabamuselt kolmele. Konkurentsi on jäänud Deyna Castellanose, Oliver Giroud’ ja Masuluke Oscarine sooritused. Rahvusvaheline jalgpalliliit FIFA teatab hooaja vägevaima tabamuse 23. oktoobril Londonis pidulikul galal.

18-aastane Venetsueela koondise ründaja Castellanose värav sündis eelmise aasta 3. oktoobril U17 maailmameistrivõistlustel Kameruni vastu, kui Castellanos keskringist mänguvahendi võrku lõi. Castellanos kandideerib muuhulgas ka aasta parima naismängija tiitlile.

Londoni Arsenali ründaja Giroud on esimene Prantsusmaa mängija, kes on selles arvestuses kolme parima hulka jõudnud. Tema skorpionilöök 2017. aasta esimesel päeval Crystal Palace’i vastu jääb meelde pikaks ajaks, vähemalt Kahurimeeste toetajatele.

Lõuna-Aafrika Vabariigi ja Baroka FC väravavahi Oscarino viienda lisaminuti käärlöök eelmise aasta 1. novembril Orlando Pirates meeskonna vastu kindlustas puuriluku koduklubile 1:1 viigi. Ükski teine Aafrika jalgpallur pole kolme parema hulka varem jõudnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles