Holstre saab mängu- ja spordiväljaku võrra rikkamaks

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Septembri keskel hakati Holstre kooli esisele platsile paigaldama atraktsioone, mis on mõeldud suurematele koolilastele ja täiskasvanutele. Kui kõik läheb plaanipäraselt, peaks mängu- ja spordiväljak valmima oktoobri lõpuks.
Septembri keskel hakati Holstre kooli esisele platsile paigaldama atraktsioone, mis on mõeldud suurematele koolilastele ja täiskasvanutele. Kui kõik läheb plaanipäraselt, peaks mängu- ja spordiväljak valmima oktoobri lõpuks. Foto: Marko Saarm

​Kui Holstre kooli kõrval on mänguplats väiksematele lastele, siis suuremad lapsed olid varem peaaegu mänguväljakuta. Nüüd aga kerkivad kooli ette uued atraktsioonid.

Mängu- ja spordiväljaku rajamist veab mittetulundusühing Holstre Pere Selts, kuhu kuulub juhatuse liikme Marika Kivistiku sõnul ligi nelikümmend inimest ning kelle aktiiv on viieteistkümneliikmeline. 

Möödunud aasta lõpus arengukava koostades leidsid mittetulundusühingu liikmed, et suurematele lastele ei ole Holstres piisavalt mängimisvõimalusi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles