Loe, kuidas mees kaalu kaotas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Life Apps

„Alles hiljuti vaatasin peeglisse ja nägin, et olen rasvase kõhu tõttu nagu peletis! Nüüd olen tänu Stockholmi dieedile saanud tagasi suurepärase enesetunde ja hea välimuse,” jutustab ärimees Andres (47), kes vabanes lühikese ajaga 25 liigsest kilost. Loe intervjuud Andresega, et saada teada, kus kontrollida tasuta oma võimalusi saleneda ja kust saada toitumisspetsialisti konsultatsiooni.

Milline oli sinu varasem salenemiskogemus?

Olin proovinud tervislikumalt ja vähem süüa, kuid kaal ei langenud ja näljatunne oli pidev. Pärast sellist kogemust kadus ka motivatsioon, sest tundus, et ükskõik mida ma ka ei teeks, „päästerõngas” oli, on ja jääb. Hakkas juba tunduma, et mulle ongi alatiseks määratud ülekaaluga elada.

Foto: Life Apps

Kuidas sa otsustasid saleneda Stockholmi toitumiskavaga?

Vaatasin kriitilise pilguga peeglisse ja sain aru, et näen välja nagu peletis. 117 kilo, kõht selline, et ei saa kingapaelu kinni siduda. Olin näinud Stockholmi toitumiskava reklaame ja tundus, et see sobib mulle. Muidugi lugesin internetist tagasisidet ja järeldasin, et kui see on nii paljusid inimesi aidanud, siis miks ei võiks see mind aidata. Lisaks ei olnud mingit riski – kui saleneda ei õnnestu, tagastatakse raha ilma küsimusi esitamata.

Kuidas õnnestus dieedi järgimine?

Registreerusin, sain kohe oma meiliaadressile kava ja hakkasin seda järgima. Juba pärast esimest päeva kaalusin ennast ja olin üllatunud, sest tulemused olid märkimisväärsed. Juba esimesel nädalal võtsin 6 kilo alla ja see oli imeline tunne, sest tulemused olid kohe näha ja seetõttu ei kadunud ka motivatsioon. Ma isegi ei osanud oodata, et tekib ka soov end rohkem liigutada, energiat tuleb juurde ja enesetunne paraneb. Ühesõnaga, lahe!

Foto: Life Apps

Kas sa soovitaksid ka teistel inimestel proovida Stockholmi dieeti?

– Ma poleks osanud uneski näha, kui hea tunne on olla sale ja terve! Hoopis teine feeling! Olen eeskujuks paljudele sõpradele ja tuttavatele, kes on minu muutusi nähes samuti Stockholmi dieeti pidama hakanud. Nad on tulemustega väga rahul. Kui sa ei ole ise proovinud, ei oska sa seda ettegi kujutada. Seetõttu ainult edasi! Registreeru ja alusta!

Vajuta siia StockholmHealth.com ning võta kaalus tervislikult!

Copy
Tagasi üles