Galerii: mees sattus silmitsi hiiglasliku kulturist-känguruga (1)

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

27-aastane Jackson Vincent oli parasjagu külas oma vanaemal ning jalutas koeraga lähedaloleva oja ääres, kui sattus silmitsi hiiglasliku macho-känguruga.

«Ma tavaliselt tunnen end loomade lähedusest hästi, kuid niipea, kui känguru hakkas veest välja tulema, jättis mu süda löögi vahele,» kirjeldab kohtumist lihaselise isasloomaga Vincent.

Mehe sõnul oli känguru vähemalt kaks meetrit pikk ning kaalus silmaga hinnates sada kilo. ning kuna loom pingutas mehele lähenedes oma lihaseid, jättis ta väga hirmuäratava mulje.

Känguru suples Boodjidupi ojas Lääne-Austraalias ning Jacksoni sõnul on ta isegi lapsepõlves korduvalt seal ojas end jahutamas käinud ning kängurusid näinud, siis midagi sellist pole tema silmad varem näinud.

Kuna Jackson kartis, et känguru võib viga teha tema koer Dharmale, viis ta lemmiku koju, kuid naastes oli känguru ikka veel ojas.

Kängurud on inimpelglikud, kuid on teada väheseid juhtumeid, mil nad on inimesi rünnanud, kui tunnevad end ohustatuna.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles