Sodiaagi saladused: milline on sinu surmapatt?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lee Torrens / PantherMedia / Scanpix

Katoliikluses loendatakse seitsme surmapatu alla uhkus, ahnus, iha, kadedus, õgardlikkus, raev ja laiskus. Pole pattudest vaba ka ükski sodiaagimärk - milline on sinu patt?

Jäär: raev

Jäärad võivad olla ääretult raevukad ja ebastabiilsed. Kui sa seisad silmitsi Jäära vihaga, ei pruugi sa elusalt välja tulla. Nad pole mitte ainult väga intensiivsed, vaid ka väga spontaansed. Jäärad peavad ette vaatama, et mitte lasta raevul enda üle võimust võtta.

Sõnn: õgardlikkus

Ka Sõnnid on teatud tüüpi nartsissistid. Neile meeldivad vaid need asjad, mis toovad neile endale pikemas perspektiivis kasu. Olgu see siis hea toit, seks või kallis uus mänguasi - Sõnnid annavad oma soovidele külluslikult järele.

Kaksikud: valetamine

Valetamine pole küll surmapatt, kuid patt siiski. Kaksikutel on rumal komme lugusid suureks paisutada ning tõtt on nende suust raske kuulda. Sulle meeldib pisiasjade kohta valetada, kuid kahjuks kehtib sama ka olulisemate teemade kohta.

Vähk: iha+ahnus

Vähi jaoks on inimene, kellesse ta on armunud, kõigist kõige tähtsam. Ta teeb kõik, et oma armastatut teenindada ning täita tema iga soov. Võib ehk tunduda, et see pole väga patune, kuid mõtle korraks: sa ei ole ju enam sina ise? Sa ihaldad kedagi nii väga, et oled valmis tema eest elu andma. Ole võltsjumalate kummardamisega ettevaatlik!

Lõvi: uhkus

Piiripealse nartsissistina on Lõvid ühed isekamad inimesed. Ta teab, kuidas inimesi panna oma pilli järgi tantsima ning neile hetkega muljet avaldada. Ülbe ja ennast täis - on aegu, mil lähedased ei taha Lõviga tegemistki teha.

Neitsi: kadedus

Neitsid on väga tasakaalutud, kui asi puudutab järgmist head asja, mida nad saada tahavad. Nad tahavad, et kõik nendest räägiks, eriti kui asi puudutab potentsiaalse partneri leidmist. Kui tema fookuses on keegi, kes pole Neitsist huvitatud, muudab see teda ääretult armukadedaks.

Kaalud: uhkus

Kaalud hoolivad harva millestki rohkem kui enda ilust. Kuni neil on peegel, millest end imetleda, saavad nad mõnuga läbi elu kulgeda. Ometi püüdlevad ka sisemise ilu poole - kas pole see mitte edu võti?

Skorpion: iha

Skorpionid suhestuvad ihaga rohkem kui ühegi teise surmapatuga. Neis pulbitseb kirg intiimsuse järele. See aga tähendab, et neil on tõelist armastust väga raske leida, kuna iha seda endaga kaasa ei too.

Ambur: iha

Amburid on kuratlikud flirtijad. Tema jaoks on seks lõbus, kuid see tähendab ka, et püsisuhet hoida on Amburi jaoks keeruline. Isegi, kui neil on kallim, kipuvad silmad ikka rändama.

Kaljukits: ahnus

Kaljukitsed on töönarkomaanid ja seda hea põhjusega - nad on väga võistlushimulised ning nad teevad kõik oma võimuses, et olla kõige kõrgemalt tasustatud töötajad. Ta ei taha isegi seda raha kulutada, ta lihtsalt tahab oma edu teiste nina all lehvitada.

Veevalaja: isehakanud jumal

Veevalajatele meeldib uskuda, et nad on erilisemad kui keegi teine, sest jumal lihtsalt on nad eriliseks loonud. Alati eputades, kuidas nende väikeses sõrmes on ka rohkem tarkust kui teistes inimestes kamba peale kokku. Sulle meeldib targutada ja õpetada, kuid enamiku ajast ei tea sa, mida räägid.

Kalad: laiskus

Kalade pea on pidevalt pilvedes ning mõnikord tundub, et ainult seal ta elabki. Teda ei näi huvitavat ümbritsevad inimesed, fantaasiamaailm on selleks liiga põnev. Seetõttu on ta ääretult laisk, eriti kui asi puudutab hetkes elamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles