Tabasalu proua palvele vastu tulnud tee-ehitus lõpeb asfaldi ülesvõtmisega

Liis Velsker
, päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teeparandus Tabasalus.
Teeparandus Tabasalus. Foto: Erakogu

Tabasalu elanikke hämmastas Tallinna-Rannamõisa-Kloogaranna maantee äärne tee-ehitus, kus poole tänava laiuses on pandud uut teekatet. Harku vallavalitsuse kinnitusel tuleb ehitajal asfalt üles võtta.

Harku valla kommunikatsioonijuht Aule Sagen rääkis, et asja uurides ilmnes, et Harku vallavalitsuse tellitud Lasteaia tänava lõigu asfalteerimistöödest jäi töövõtjal Falcol Grupp OÜ laoturisse asfalti pisut alles. Töötajad otsustasid selle maha laotada Teenuste tänava teelõigule, et tulla vastu ühe sealsamas tee ääres elava vanema proua soovile.

«Mõeldud oli see küll hästi, ent tulemus nii hea ei olnud,» nentis Sagen.

Teeparandus Tabasalus.
Teeparandus Tabasalus. Foto: Erakogu

«Meie pere on hämmingus ja kurb, missugune plätserdus on seoses Lasteaia tänava asfalti parandamisega tehtud meie kodutee (samuti Lasteaia tänav) otsa. Milleks selline tükk asfalti suvalise koha peale maha visata, samas kui ülemineku kohale on jäetud roobastega poriauk, kuhu vihma ja lumesula ajal koguneb suur poriloik?» kirjutas üks lapsevanem Harku valla elanike sotsiaalmeedia grupis.

Kuigi asfalteerimata tänavaosal on vaid kolm eramaja, kasutavad seda teed naise sõnul lisaks nende perele ka teised külaelanikud, kes sealtkaudu bussipeatusesse jalutavad.

Tee-ehitajal tuleb nüüd omavoliliselt maha pandud asfaltkate eemaldada, sest vastasel korral ei saa edaspidi selle teelõigu freespurukatte pinda hooldada. «Kõnealune Teenuste tänava teelõik Lasteaia tänavast Tallinna-Rannamõisa-Kloogaranna mnt poole ei olnud ega ole ka nüüd vallavalitsuse praegustes tee-ehitusplaanides,» lisas Sagen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles