Blogi ja galerii: teadmata kadunud 10-aastane Laura Liis leiti üles (14)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas kadunuks jäänud 10-aastase Laura Liisi kaks päeva kestnud otsingud said täna õnneliku lõpu, kui tüdruk kesklinna kandis üles leiti.

Häirekeskus sai 11. oktoobril kella 20.20 ajal kõne, et 10-aastane Laura Liis pole koju ema juurde naasnud. Info tüdruku kadumisest edastati kõikidele Põhja piirkonna politseipatrullidele.

Öösel anti info edasi ka turvaettevõtetele ja ühistranspordiettevõtetele ning last otsiti Tondiraba jäähalli ja Hipodroomi piirkonnast. Politseinikud suhtlesid kooliga ja klassijuhatajaga. Korrakaitsjad käisid läbi kaubanduskeskused, kauplused, tanklad, noortekeskused ja raamatukogud. PPA teavitas Soome ja Rootsi piirivalvet veendumaks, et tüdruk pole riigist lahkunud. Siiski polnud alust arvata, et ta seda teinud oleks.

Täna hommikuks oli teada, et tüdruk oli viimati kolmapäeval, 11. oktoobril kella 10 paiku sadama D-terminalis ostu sooritanud. Ta liikus sama päeva hommikul kella 10.10 ajal Tallinnas D-terminalist Jõe tänava suunas. Mõni minut hiljem oli ta Ahtri tänava Olerexis ning kell 10.40 ajal läks ta Viru keskuse bussiterminalist number 18 bussile. 

Laura Liis võis olla 11. oktoobri lõuna paiku Järve keskuses ja selle ümbruses. Eile, 12. oktoobril kella 12 paiku nähti ühe vihje järgi Laura Liisi tundemärkidele vastavat tüdrukut Pääskülas Nõmme ujula läheduses ning Rõõmu tänava ja Vabaduse puiestee ristmikul asuva Rõõmu kebabi juures.

12. oktoobri õhtul kell 20.30 paiku alustati koos reservpäästerühma vabatahtlikega D-terminali ja linnahalli vahelistel tühermaadel maastikuotsinguga välistamaks, et Laura Liis pole selles piirkonnas abitus olukorras. Otsingutega liitusid ka tsiviilisikutest vabatahtlikud. Koos vabatahtlikega jätkati tüdruku otsimist varahommikuste tundideni Nõmme ja Mustamäe parkides, kuid tulemusteta.

Kommentaarid (14)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles