Riik otsib pagulaste kultuuri- ja spordiprogrammi koostajat

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argipäev Vao külas.
Argipäev Vao külas. Foto: Marianne Loorents

Siseministeerium otsib reedel avatud taotlusvooruga koostöös kultuuriministeeriumiga partnerit, kes töötaks välja ja pakuks Eestis rahvusvahelise kaitse saanud välismaalastele ning nende perekonnaliikmetele kultuuri- ja spordiprogrammi.

Tegevuste eesmärk on soodustada rahvusvahelise kaitse saajate kultuurilist kohanemist Eesti ühiskonnas kultuuri ja spordiga seotud tegevuste abil, teatas siseministeerium BNS-ile.

Toetusega võimaldatakse vähemalt 200 Eestis rahvusvahelise kaitse saanud inimesel osaleda programmis, mille läbimisel on Eestis rahvusvahelise kaitse saanud inimesed omandanud teadmised Eesti kultuuriruumist, tutvustanud oma päritolumaa kultuuri ning loonud neile vajaliku kohaliku tasandi kontaktvõrgustiku.

Taotlusvooru kogueelarve on 200 000 eurot ning seda rahastatakse 75 protsendi ulatuses varjupaiga-, rände- ja integratsioonifondist ning 25 protsendi ulatuses riigieelarvest. Programm viiakse ellu ajavahemikus tuleva aasta 1. veebruarist ületuleva aasta lõpuni.

Taotluste esitamise tähtaeg on 10. november.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles