Näljane krokodill võttis elu jõe ääres jalutanud naiselt

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krokodill
Krokodill Foto: /Caters News Agency/Scanpix

Austraalias Queenslandis Port Douglases leiti linnalähedase Daintree jõe äärest eakatekodus elanud naise surnukeha, millest osa oli ära söödud.

79-aastane Anne Cameron jäi kadunuks teisipäeval ja politsei käivitas naise otsingu, leides eile naise riideid, tema nimega jalutuskepi ja pooleldi söödud laiba krokodillidest kubiseva jõe äärest, mis asub vanadekodust umbes kahe kilomeetri kaugusel, edastab news.com.au. 

Politseilabor selgitab surnukeha uurides välja, kuidas naine hukkuda võis.

Looduskaitseametnikud paigutasid nimetatud jõe äärde krokodillilõkse lootuses, et neil õnnestub Cameroni rünnanud roomaja tabada. Kolmapäeval saadi kätte üle kahemeetrine krokodill, kes viidi eakatekodust kaugemale.

Cameroni lapselaps Isabella Eggins kinnitas, et ta vanaema võis krokodilli tõttu elu kaotada.

«Politsei otsis minu vanaema kadumise piirkonna läbi ja leidis ta surnukeha. Kõik viitab sellele, et ta suri traagilistel asjaoludel, krokodill ründas teda ja tappis,» teatas lapselaps.

Politsei soovitas inimestel jõeäärsetest aladest ja Cameroni tapmiskohast eemale hoida, sest on võimalik, et mõni krokodill ründab seal veel.

Port Douglase piirkonnas on viimastel aastatel leidnud aset mitu krokodillirünnakut. Kohalikud nõuavad võimudelt krokodillide arvukuse vähendamist, kuid seni ei ole nende mahalaskmiseks luba antud.  

1877 asutatud Port Douglas on Austraalia üks populaarsemaid turismikohti, seda just ilusate randade ja hea kliima tõttu. 

Port Douglas / wikipedia.org
Port Douglas / wikipedia.org Foto: Wikipedia.org
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles