Kõik videod: näosaate võitis Hele Kõrve, kes tegi Kristiina Ehinit järele jumaliku täpsusega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Su nägu kõlab tuttavalt» kolmanda saate pani Valter Soosalu ees napilt kinni Kristiina Ehinit kehastanud Hele Kõrve, kes annetas võidetud tuhat eurot MTÜ Eesti Laste Südameliidule.

Näosaate üldpingerida juhib pärast kolmandat saadet Valter Soosalu, kellele järgnevad Hele Kõrve ja Marta Laan.

Näosaate kohtunikud Olav Osolin, Tanja Mihhailova-Saar, Mart Juur ja Andrus Vaarik
Näosaate kohtunikud Olav Osolin, Tanja Mihhailova-Saar, Mart Juur ja Andrus Vaarik Foto: TV3

Kolmanda näosaate esitused ja kohtunike kommentaarid

Daniel Levi Viinalass - The Darkness «I Believe a Thing Called Love»

Olav Osolin: Mulle tundus, et see sobis sulle palju paremini kui see lontis sukkadega daam. Ilus algus!

Tanja Mihhailova: Oleks mulle lapsepõlves öeldud, et pimedus näeb naljakas välja... Väga tore oli, see amelemine sobis sulle hästi. Kõrged kohad olid väga sarnased.

Mart Juur: The Darkness tõi tagasi žanri nimega sukkpükstemetali. Daniel vabastas selle looma väga hästi. Kõikidele televaatajatele mõtlemiseks - kas tahaksite sellist noormeest oma väimeheks?

Andrus Vaarik: Tänu sellele numbrile sain aru, kui võimekas laulja sa oled. See ei olnud üldse lihtne ülesanne. Sa esitasid seda perfektselt.

Hele Kõrve – Kristiina Ehin (Naised Köögis) «Aasta ema»

Tanja: Väga äge number! Ise mõtlesin, et mida seal teha, aga see oli nii täpne. Iga neiu kandis oma rolli nii hästi.

Mart: Kui ei teaks konteksti, võiks arvata, et see on Perekooli mimmude laul. Aga see on aasta üks olulisemaid lugusid ja see läks paljudele korda. Kristiina Ehini olemust pole kerge tabada, aga Hele võttis hästi välja Kristiina teravama külje. See on üks Eesti paremaid räpplugusid ja ma tahaks kuulda, mida mehed selleks arvavad, näiteks Mehed Garaažis.

Andrus: See on väga hea ja tähtis muusikanumber. See, mis te tegite, see oli nagu õrn akvarell. Siin ei tohi üle teha ja tuleb leida vaimukus üles. See oli vaimukus, mitte naljakas, vaid te kandsite Ehini vaimu ja see oli naljakas ka. 

Olav: Mulle see number meeldis, sest see võttis hästi kokku sellise nähtuse nagu Naised Köögis. 

Andres Dvinjaninov – Plastic Bertrand «Ca plane pour moi» 

Mart: Popmuusika ajalugu ütleb, et Andres Dvinjaninov on ansambli Justament asutajaliige. Ma olen ammu mõelnud, et küsin Lungelt, miks ta sealt minema löödi. Nüüd ma ei pea küsima. 

Andrus: Super! Sul on vist saatanaga leping tehtud. Mulle meeldib, et sa saates oled, sest see annab lootust meievanustele. See oli megaparoodia.

Olav: Mulle sellised mehed meeldivad nagu Dvinjaninov ja Plastic Bertrand. Plastic Bertrand ei laulnud ise, vaid tema eest laulis produtsent. Sa olid juba parem, sest sa laulsid ise. Sa oled nagu vanem Joosep Järvesaar.

Tanja: Sa meenutad mulle värvitud Jim Carreyt filmist «Dumb and Dumber».

Marta Laan – Getter Jaani «Me kõik jääme vanaks»

Andrus: Mulle väga meeldis, et sa ennast vaos hoidsid. Ei ole vist kahte erinevamat inimest kui Getter Jaani ja Marta Laan, kõige paremas mõttes.

Olav: Ei olnud kahtlusti, et see oli nunnu. Nunnu!

Tanja: Tämber oli sarnane, eriti õrnades kohtades. Väikese Getteri olek oli laval. Kummaline, et alati, kus Getter on, tekib äkki palju lapsi. 

Mart: Kui mina selle laulu teeksin, laulaksin koos grupi vanameestega, et me kõik jääme kiilaks. Mulle oleks meeldinud, kui laste asemel oleks olnud pensionäride koor Hõbelõng ja siis esituse lõpus oleks teinud külakuhja.

Bert Pringi – Sam Smith «Lay Me Down»

Olav: Selles saates on kahte sorti esitusi. Ühtedes saab õudselt pulli ja naerda ning teistes sa imestad, kuidas keegi laulab. Mõnikord nihutate inimvõimete piire üsna kõrgele.

Tanja: Tore oli kuulata, kuidas üks inimene laulab. Ma muidugi kuulsin hästi-hästi palju Berti, oleks natuke rohkem tahtnud Sami. Nautisin ilusat esinemist ja ilusat laulmist.

Mart: Midagi pole teha, ma olen pervert. Kui tuba lastakse pimedaks ja küünlad pannakse põlema, tuleb mulle meelde Urmas Sõõrumaa ja lingammassaaž.

Andrus: Ma ei oska midagi öelda, ma ei ole pädev seda arvustama. Sa oled hiilgav laulja.

Hanna Martinson – Bee Gees «Stayin' Alive» + «Too Much Heaven»

Tanja: Veider, friiki kombo oli praegu. Mehed, kes üritasid olla naiselikud mehed ja siis naine, kes pidi olema mehelikum mees, kui need naiselikud mehed. Aga kõik veidral moel toimis.

Mart: Hanna tuletas meile taas meelde, et eelkõige on see naljasaade. See kolmik meenutas mulle kruiisilaeva karaokebaari kinni jäänud seltsimehi, kes ei pääse välja. Barry Gibbi munapiiks tuli hästi välja.

Andrus: See oli mingi metaakt, millele ei saa küüsi ja hambaid taha. See kõik oli kokku kohutavalt naljakas.

Olav: Minule meeldis see tagumine osa eriti, sest see oli briljantselt tehtud.

Valter Soosalu – Uku Suviste «Jagatud öö»

Mart: Õnnestunud paroodia tunnus on see, kui parodeerija ei tassi parodeeritavat süles, vaid läheb tema sisse. Valter passis Uku triiksärki väga hästi. Vat see oli täiuslik paroodia!

Andrus: No kui Mart rahule jäi, mis mul öelda on! 

Olav: Mulle tundus, et Eesti popmuusika avalikkus on saanud uue staari. Sa olid võtnud Uku Suviste joone, mida ma iseloomustaksin nii, et ta näeb tehniliste pisiasjade üle vaeva. 

Tanja: Nii detaline oli, nii tore oli vaadata. Loomulikult Ukul ongi vokaal väga tehniline. Mulle meeldis, et sa tegelikult panidki üle. See kõik oli väga tore. Sibul on rääkinud.

Elina Born – M.I.A. «Jimmy»

Andrus: Siin saates on tore olla! Isegi valimiste päeval oled uhke rahva üle. 

Olav: Mulle India asjad väga meeldivad. Hästi kenasti tehtud. Minu meelest sobib vananevale ühiskonnale väga hästi selline püsiv lõbus meeleolu.

Tanja: Alati on raskem maha võtta laulu kui juurde panna. M.I.A. ei ole väga võimekas laulja ja oligi huvitav kuulda, kuidas sa suudad maha võtta enda vokaali.

Mart: Elina tuletas jälle meelde, et tegu pole ainult naljasaatega, vaid ka muusika- ja tantsusaatega. Kiidan väga tantsijaid ja Elinat, kes pidi selle jõugu eesotsas olema. Väga vahva esitus.

«Su nägu kõlab tuttavalt» on eetris pühapäeviti kell 19.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles