Repliik. Kuula keha, mitte sotsiaalmeediat

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mäletan üsna hästi, kuidas paar aastat tagasi hakkasid inimesed sotsiaalmeedias justkui normaalsuse piire kompama. Eriline rõhk oli tervislikul toitumisel ja treenimisel. Peaaegu iga teine pilt Instagramis oli tehtud jõusaalis või mõnest värskest salatist.

Kui enne seda võis omajagu pilte kohata ka pidutsemisest, siis nüüd asendusid need piltidega spordiklubidest. Aina rohkem inimesi andis sotsiaalmeedias märku, et see ongi ainuõige eluviis. Inimesed innustasid ja manitsesid oma piltidega ka kaaslasi treeningklubiga liituma. Nii oli palju uusi tulijaid, kes treeningsaalis pilte klõpsima hakkasid. Olgugi et uus elu sugugi ei meeldinud – pilti oli vaja.

Paraku on nüüdseks hästi näha, kes allusid sotsiaalmeedia survele ja kes käitusid oma sisetunde järgi. Viimati mainitud käivad endiselt jõusaaliradu, teised aga andsid ilmselt pärast mõnekuust tapvat treeningmaratoni alla. Vägisi need asjad ei toimi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles