Lasnamäel põles eile öösel kaks autot

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlev auto. Pilt on illustreeriv.
Põlev auto. Pilt on illustreeriv. Foto: Lõuna päästekeskus

Eile pärast südaööd sai päästekeskus kaks väljakutset Lasnamäele, kus tuli kustutada kahte põlevat autot.

Postimehe toimetusse saabus eile öösel vihje, et Lasnamäel Punase tänava ja Smuuli tee risti lähedal toimus plahvatus. «Kuulsin pauku ja aknad värisesid, rõdult nägin paksu tossu,» kirjutas kohalik. Politsei kinnitas, et nii Lasnamäel Paekaares kui ka Sikupilli tänaval põles öösel auto. Kummaski vahejuhtumis inimesed viga ei saanud ja asjaga tegeleb edasi politsei.

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo talituse juht Juhan Ojasoo sõnul on politseil alust arvata, et kaks põlengut võivad olla seotud. Sündmuskohale reageerisid politseipatrullid ning jälgi kogusid kriminalistid. Ojasoo sõnul kestis töö sündmuskohal eile öösel mitu tundi ja uurijad jätkasid info kogumist piirkonnas ka täna. 

«Hetkeseisuga ei ole kahtlustatavana kedagi üle kuulatud, kuid aktiivne töö selle nimel käib,» sõnas Ojasoo. Ühe sõiduki põlengu kahju on enam kui 10 000 eurot. Teise sõiduki põlemisest tekkinud varaline kahju on selgitamisel. 

Politsei palub kõigil, kes põlengut pealt juhtusid nägema või märkasid nimetatud piirkonnas Lasnamäel midagi tavapäratut, võtta ühendust Põhja prefektuuri kriminaalbürooga telefoninumbril 612 4481 või hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles