Reformierakond saavutas Tõrvas enamuse

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapea Maido Ruusmannist võib peagi saada  vallavanem. Ta tunnistas, et uue valla juhtimine ei ole aga sugugi võidetud loorberitel puhkamine, alles nüüd tõsine töö algabki. «Tulevasel volikogul on tõsine vastutus: sulatada üheks tervikuks neli praegu veel eraldiseisvat piirkonda.»
Linnapea Maido Ruusmannist võib peagi saada vallavanem. Ta tunnistas, et uue valla juhtimine ei ole aga sugugi võidetud loorberitel puhkamine, alles nüüd tõsine töö algabki. «Tulevasel volikogul on tõsine vastutus: sulatada üheks tervikuks neli praegu veel eraldiseisvat piirkonda.» Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrva piirkonna kandideerijate valimispinge oli ööl vastu esmaspäeva saabunud selguse toel vormunud üsna konkreetseteks mõteteks.

Isamaa ja Res Publica Liidu nimekirja esinumber Kalle Vister sõnas enne tulemuste ilmsikstulekut, et sõltumata kohtade arvust tulevases Tõrva valla volikogus seistakse oma valijate ja neile antud lubaduste eest. Kui ta sel hetkel pakkus välja, et kogutakse neli häält, siis reaalselt oli saak poole väiksem.

«Usun, et oleme kõik siin piirkonnas selle eesmärgi nimel, et edasi liikuda, sõltumata erakonnast,» vastas Vister küsimusele koostöö võimalikkuse kohta. «Kindlasti tahaks võtta inimestel selle hirmu maha, et nüüd süveneb ääremaastumine ja elu muutub Tõrva-keskseks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles