Aas valib kiirustamata liitlast

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna Tallinna linnapeakandidaat Taavi Aas, kelle kohalike valimiste senine rekordsaak oli 227 häält, kogus sedapuhku koguni 5500 valija toetuse. Tsentristide absoluutse ülekaalu selgumisel parteikaaslastele kõnet pidades olid tema silmad märjad.
Keskerakonna Tallinna linnapeakandidaat Taavi Aas, kelle kohalike valimiste senine rekordsaak oli 227 häält, kogus sedapuhku koguni 5500 valija toetuse. Tsentristide absoluutse ülekaalu selgumisel parteikaaslastele kõnet pidades olid tema silmad märjad. Foto: Tairo Lutter

Tallinna linnavolikogus napi häälteenamuse (40 kohta 79st) saanud Keskerakond leppis valimisjärgseks päevaks ehk juba eilseks kokku kohtumised nii Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) kui ka Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) esindajatega.

«Tegemist ei ole meil kindlasti koalitsioonikõnelusega, lihtsalt kohtume kõigi erakondadega, kes said linnavolikokku sisse. Nimetaks neid konsultatsioonideks,» lausus eile Keskerakonna esinumber kohalikel valimistel, praegune Tallinna tegevlinnapea Taavi Aas.

Kohtumiste käigus selgitatakse välja, missugused on erakondade huvid ja võimalused koostööks. «Kuna meil on absoluutne enamus, on öeldud, et teiste huvi ei pruugi olla nii suur,» lisas Aas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles