Markkaneni koduklubi treeningul välkusid rusikad: üks mees sai luumurru, teine mängukeelu

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikola Mirotic (vasakul) ja Bobby Portis (keskel) on siin pildil väljas ühe asja eest. Treeningul muututi aga vaenlasteks.
Nikola Mirotic (vasakul) ja Bobby Portis (keskel) on siin pildil väljas ühe asja eest. Treeningul muututi aga vaenlasteks. Foto: David Banks/USA Today Sports/Scanpix

Chicago Bullsis käärib. Bleacher Report kirjutab, et meeskonna treeningul läksid omavahel karvupidi kokku Bobby Portis ja Nikola Mirotic ning Montenegro juurtega Hispaania koondislase jaoks lõppes olukord reisiga haiglasse.

The Verticali andmetel läks kahe 100+ kilo kaaluva korvpalluri vahel treeningul tõuklemiseks ja lõpetuseks sai Mirotic meeskonnakaaslaselt tou näkku. Löök oli nõnda tugev, et hiljuti Bullsiga kaheaastase lepingupikenduse sõlminud Mirotic sai peapõrutuse ning tema koljusse tulid mõrad. Bullsi ametlike väitel vajab mees tõenäoliselt operatsiooni ja jääb palliplatsilt eemale vähemalt paariks nädalaks.

Väidetavalt oli lõpuks kannatajaks jäänud Mirotic ise juhtunu algatajaks. Portisega võideldi treeningmängus koha pärast, sealt eskaleerus asi sõnasõjaks ning lõpuks füüsiliseks konfliktiks. Ilmselt tähendab vahejuhtum ka Portisele mitmemängulist võistluskeeldu, mis tähendab, et Bulls jäi juba enne hooaja algust ilma veel kahest mängijast. Niigi on vigastatud Zach LaVine, Kris Dunn, Cameron Payne ja Quincy Pondexter.

Tänavuse draftiga Chicagosse siirdunud soomlasele Lauri Markkanenile võib see kõik olla aga sootuks hea uudis, sest temalt oodatakse vabaks jäänud mänguminutite katmist.

Bulls alustab NBA hooaega ööl vastu reedet, kui külla sõidetakse Toronto Raptorsile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles