Kinnisvaraäri TOPi panid kinni edukad mehed metsast

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsamaa
Metsamaa Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tänavuse kinnisvarabüroode TOPi esikolmikusse tõusid kolm imetillukest ja laiemalt tundmatu nimega kinnisvaravahendajat - osaühingud Aerop Invest, Eurohaus Invest Kinnisvara ja MKS & Partnerid.

«Mitte midagi ei ütle see nimi,» lausub Aerop Investi ja ettevõtte ainuomaniku kohta Eesti kinnisvarafirmade liidu tegevjuht Tõnis Rüütel, lisades, et peab hakkama seda nime guugeldama vahendab Äripäev. «Tõenäoliselt ei ole tegu ka klassikalise kinnisvaravahendusega ja ilmselt on möödunud aastal tehtud mõned suurtehingud.»

Majandusaruande põhjal tegeleb Aerop Invest kinnisvara ostu-müügi ja üürileandmisega, maa kruntideks jagamisega ilma nende väärtust suurendamata ning kinnisvara müügi- või üürinõustamisega tasu eest või lepingu alusel. Tänavu plaanib ettevõte jätkata samas vaimus ja lisada tegevuste loetellu põllumajandusmaade kasutuselevõtu.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles