Võrus kadunuks jäänud mees leiti surnuna

Kadi Raal
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Võrus eile kadunuks jäänud terviseprobleemidega mees leiti täna pärastlõunal surnuna.

56-aastase Avo lähedased püüdsid täna leida koos politseiga Võru linnas ning selle lähiümbruses meest leida püüdsid.

«Pealelõunasel ajal, mil me mehe kodulähedasi teid ja radu läbi käisime, teatas Võru linna ääres liikunud inimene, et leidis kadunud Avo. Paraku leiti mees surnuna,» ütles Võru piirkonnapolitseinik Hans Saarniit ja avaldes politsei poolt sügavat kaastunnet Avo lähedastele.

Surnukehal väliseid vägivallatundemärke ei olnud. Ka ei ole politseil esialgselt kogutud andmete põhjal alust arvata, et mehe surma põhjustas kuritegu. Mehe täpse surma põhjuse selgitab kohtuarstlik lahang.

Lähedased olid telefonitsi Avoga kontaktis eile kella 16 paiku, mil ta oma kodus üht saabuvat pakki ootas. Õhtupoolikul, mil pere koju jõudis, oli Avo kodust teadmata suunas lahkunud. Mobiiltelefoni jättis ta kodust lahkudes maha.

Eile hilisõhtul ning öösel kontrollisid lähedased ühes politseinikega mehe koduümbrust, metsa ning teid, kus Avo enamasti liigub. Samuti veenduti ühiselt, et haiglas ega teadaolevate sõprade-tuttavate juures teda ei ole. Kahjuks ei andnud öised otsingud tulemust ning töö mehe asukoha tuvastamiseks jätkus täna.

Politsei edastas avaluikkusele mehe tagaotsimisteate täna hommikul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles