Invidia promotüdruku elu on üleöö rikutud: see on ebanormaalne, mis postkastides toimub

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Invidia promotüdruku elu on üleöö rikutud
Invidia promotüdruku elu on üleöö rikutud Foto: Kanal 2 / Reporter.ee

Eksmiss Laura Kõrgemäe firma Invidia Agency OÜ promotüdrukud taluvad alandusi, sest pärast Laura Kõrgemäe kahtlustamist kupeldamises hakati neid Facebookis ja mujalgi automaatselt prostituutideks sõimama. 

«Isikilikult olen saanud väga erinevaid kirju täiesti suvalistelt inimestelt, sellistelt juhututtavatelt, kes on sattunud Facebooki sõbralisti. Stiilis «Kas seksi saab?» ja «Palju tunnihind siis on?». Selliseid väga ebameeldivaid küsimusi,» tunnistas anonüümseks jääda sooviv neiu. 

«Praegu on meedias tehtud selline pilt, nagu oleks kogu Invidia bordell. Tegelikult ei ole, seal on palju tüdrukuid, kes kooli või põhitöö kõrvalt teenisid lisaraha. See lisaraha polnud kindlasti seksiteenuste pealt, vaid ausa töö pealt.»

«Sellepärast, et inimesed ei usu seda. Kuna nii palju uudiseid ja asju on tulnud, kus väga rõvedalt kirjeldatakse meie nn tööd, siis keegi ei taha oma nägu seostada sellega. See ahistamine on ebanormaalne, mis postkastides juba praegu toimub,» selgitas neiu, miks ta oma nägu näidata ei taha.

Promotüdrukud teevad oma tööd põhitöökoha kõrvalt ja nii on nad olukorras, kus lisaks Facebooki ahistamisele on oht jääda ka oma põhitöökohast ilma.

«Mulle on öeldud, et nad ei taha, et mind seostatakse Invidiaga. Kuna nad ei taha, et klientidele jääks mulje, justkui nende juures töötab inimene, kes töötab ka bordellis.»

«Reporteriga» rääkinud neiu tegi kahe aasta jooksul Invidias vaid promotöid ja seksitöödest polnud kunagi juttu. Samas tunnistas ta, et kus suitsu, seal tuld. 

Vaata lähemalt «Reporteri» videost! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles