Tüli raha pärast viis kolme süütamiseni (2)

Joosep Värk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtja Oleg Erzhanov otsustas kaks aastat tagasi oma Randvere külas asuva kodu süütamisest avalikult rääkida ning põlenud maja näidata veel enne süütajaks Evgeny Petrusevi kinnipidamist, sest kartis, et viimane võib ka teistele kahju tekitada.
Ettevõtja Oleg Erzhanov otsustas kaks aastat tagasi oma Randvere külas asuva kodu süütamisest avalikult rääkida ning põlenud maja näidata veel enne süütajaks Evgeny Petrusevi kinnipidamist, sest kartis, et viimane võib ka teistele kahju tekitada. Foto: Liis Treimann

Veidi enam kui kahe aasta eest, 2015. aasta 16. septembri varahommikul ärkas Denis Koshcheev üles oma naise lause peale: «Tundub, et meie maja põleb!» Mees tormas jalamaid majast välja ning avastas, et tema Harjumaal Rae vallas asuva majaga kokku ehitatud katlamaja seina äärde laotud puuriit on süttinud.

Selles olukorras käitus Koshcheev üsna tavapäraselt ning proovis maja ise kustutada. Ent tule jõud käis juba tema omast üle. Mees tormas majja tagasi ning toimetas oma naise ja kaks tütart naabrite juurde.

Tuletõrjujate kohale jõudes võttis tuld juba katus ja lõpuks sai suuri kahjustusi kogu maja. Kui mõnes kohas ei teinud hävitustööd tuli, siis tegi seda tuletõrjujate kustutusvesi, mis on paratamatu. Kaks last ja kaks täiskasvanut jäid oma kodust ilma.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles