Meedia: pumppüssiga relvastatud mees võttis Kesk-Inglismaal pantvange

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei sündmuskohal
Politsei sündmuskohal Foto: Aaron Chown/PA Wire/PA Images/Scanpix

Briti politsei palus inimestel hoida eemale ostukeskusest Kesk-Inglismaal, kus meedia teatel võttis pumppüssiga relvastatud mees pühapäeval keeglisaalis pantvange.

Warwickshire'i politsei teatas Twitteris, et politseinikud reageerisid pühapäeva pärastlõunal Birminghami linna lähistel Nuneatonis asuvas Bermuda Parkis aset leidvale vahejuhtumile.

Vahejuhtum pole seotud terroristliku tegevusega, teatas Briti politsei, kuid olukorda ei täpsustanud. BBC teatel on mees kinni peetud. 

Keeglisaali MFA Bowl tegevjuhi Mehdi Amshari sõnul hoidis relvastatud isik pantvangis kahte keeglisaali töötajat. Tema arvates on pantvangivõtja ühe töötaja eksabikaasa või endine poiss-sõber. Amshar ütles, et kõik kliendid on saalist turvaliselt lahkunud, kuid kahe töötajaga pole õnnestunud kontakti saada.

Vigastustest pole teatatud.

Ostukeskuse lähistel restoranis istunud pealtnägija Sarah Fleming ütles Briti meediakanalile Sky News, et sündmuskohal viibivaid inimesi teavitati pantvangiolukorrast ning restoran pandi karantiini.

«Meid teavitati, et keeglisaalis on keegi pumppüssiga,» lausus Fleming. «Seejärel teavitas politsei meid, et ta võttis pantvange.»

Samas restoranis viibinud Carl Lenton ütles, et ostukeskuse juures toimuv on üsna hirmuäratav. «Saabuvad politseiautod, kohal on kopter, politseikoerad. Relvastatud politseinikud seisavad keeglisaali ümber.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles