Raassillas sõideti karikasarja viimane etapp

, Facebooki lehe «Veoautokrossi ajalugu» haldaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Allik tuli esimeseks noorteklassis.
Kevin Allik tuli esimeseks noorteklassis. Foto: Kalle Allik

Raassilla krossirajal peeti Tarvastu karikasarja viimase, neljanda etapi stardid ja selgitati sarja parimad. Hooaja jooksul käis erinevates klassides kokku rajal ligi 200 sportlast.

Kuigi poodiumil andsid mitmes võistlusklassis tooni Võrumaa mehed, tegid ka mulgid head sõitu. Viljandlastel läks kõige paremini esiveoliste rahvakrossis, kus käis kogu hooaja jooksul tihe rebimine kahe viljandlase Sander Palmiste ja Tanel Raudsepa vahel. Viimasel etapil tegi parema etteaste Palmiste ja tagas sellega esikoha üldarvestuses.

Hästi läks ka noorteklassis, kus sarja võitis Kevin Allik. Eelnevalt on Allik tänavu võitnud Piiroja karikasarja võistluse. Tugevat konkurentsi pakkus talle teine viljandlane Rainis Tiri, kes võitis küll viimase etapi, aga kokkuvõttes andis see kolmanda koha.

Esiveoliste sprindis, kus on kõige rohkem osalejaid, hooaja jooksul kokku 38 osavõtjat - saavutas Alar Allik viimasel etapil kolmanda koha, aga tihedas konkurentsis ei andnud see kokkuvõttes poodiumikohta ning leppida tuli neljanda positsiooniga. Viies oli selles sarjas Rainer Tiri.

Teise koha saavutas 4WD klassis Rainer Pihl.

Pealtvaatajate maiuspalaks on iga võistluse lõpus olev superkross, kus saavad startida kõik sportlased, olenemata klassist. Viljandlastest saavutasid Taavi Labi ja Alar Allik seekord teise ja kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles